Loading the content...
Kategorije
Moj račun
Košarica 0 0.00

V košarici ni artiklov

Spoznaj Bolero (68 okusov) (NI NA VOLJO)

‹Nazaj na prejšno stran
Opis

Opis

Bolero drink Classic je serija bogatih sugar-free sadnih okusov z malo ogljikovimi hidrati in z dodanim C vitaminom, ki ga tvoj imunski sistem nujno potrebuje za normalno delovanje. Bolero drink Classic ne vsebuje klasičnega ali sadnega sladkorja, temveč naravno sladilo, ki ga pridobivajo z izvlečkom iz listov rastline stevia. Je odlična izbira tudi za športnike in tiste, ki imajo dieto brez sladkorja. Bolero drink je dobra alternativa sladkim pijačam, ki dokazano škodujejo zdravju. Napitek ne vsebuje dodatnih barvil in konzervansov.

Bolero lahko zmešaš v vrču z vodo, mineralno vodo ali sodavico in si napraviš okusen napitek po lastnem okusu. Z eno vrečko lahko pripraviš 1,5 litra napitka ali več in z njim postrežeš celotno družino. Bolero sadne okuse lahko uporabiš tudi kot sestavino pri pripravi osvežujočih koktejlov.

Količina: paket vsebuje 68 kosov Bolero napitkov (Classic in Ice Tea okusi)

Podobni izdelki

-12%
Sale! Ogled

Spoznaj nove Bolero okuse (5 okusov) (NI NA VOLJO)

Paket Spoznaj nove Bolero okuse. 5 novih izdelkov za vse, ki imate radi edinstvene okuse: Limonada, Mojito, Rdeča sangria, Rum in Kumara. Bolero lahko mešaš z vodo ali drugo pijačo, ali pa ga uporabiš kot dodatek k svojim najljubšim sladkim jedem. Bolero drink Classic ne vsebuje klasičnega ali sadnega sladkorja, zato je primeren tudi za športnike in tiste, ki imajo dieto brez sladkorja.  
1.70 1.50 (cena brez ddv 1.37 ) Beri dalje
-12%
Sale! Ogled

Spoznaj nove Bolero okuse (6 okusov) (ni na voljo)

Paket Spoznaj nove Bolero okuse. 6 novih izdelkov za vse, ki imate radi edinstvene okuse: Korenček & pomaranča, Limonina pita, Panna cotta, Vanilija, Jogurt in Cimet. Bolero lahko mešate z vodo ali drugo pijačo, ali pa jih uporabite kot dodatek k vašim najljubšim sladkim jedem. Bolero drink Classic ne vsebuje klasičnega ali sadnega sladkorja, zato je primeren tudi za športnike in tiste, ki imajo dieto brez sladkorja.  
2.04 1.80 (cena brez ddv 1.64 ) Beri dalje
Back to top