Paket spoznaj bolero

5,50€ (vključena dostava)

Okusi, ki so v paketu:

 ananas, bezgov cvet, breskev, hruška, jabolko, ledeni čaj breskev, limona & limeta, malina, mango, multivitamin, pomaranča in rdeče grozdje.

Informacije o hranilnih vrednostih in sestavinah posamičnih okusov najdete na naši spletni strani www.bolerodrink.si.

V paketu prejmeš 12 najbolj priljubljenih Bolero okusov. Priročna embalaža za enkratno uporabo je odlična izbira, kadar potrebuješ hitro pripravo napitka kjerkoli in kadarkoli. Ena vrečica zadostuje za pripravo vsaj 0,5L osvežilne pijače.

Na voljo je že preko 75 sadnih in drugih napitkov bogatega in intenzivnega okusa! Na voljo je klasično 9g pakiranje v vrečki in priporočno pakiranje BOLERO Mix & Go. Celotno ponudbo lahko preverite na naši spletni strani www.bolerodrink.si

Bolero lahko zmešaš v vrču z vodo, mineralno vodo ali sodavico in si napraviš okusen napitek po lastnem okusu. Z eno 9g vrečko lahko pripraviš 1.5 litra napitka ali več in z njim potrežeš družino in prijatelje.

Kaj je BOLERO?

Bolero drink MIX&GO v priročni embalaži za enkratno uporabo je odlična izbira za tiste, ki potrebujejo hitro pripravo napitka kjerkoli in kadarkoli. Ena vrečica zadostuje za pripravo 0,5L osvežilne pijače ali več. Paket MIX&GO vsebuje 12 vrečk različnih okusov.

Bolero drink je serija bogatih sugar-free okusov z dodanim C vitaminom, ki ga tvoj imunski sistem nujno potrebuje za normalno delovanje. Bolero drink ne vsebuje klasičnega ali sadnega sladkorja, temveč naravno sladilo, ki ga pridobivajo z izvlečkom iz listov rastline stevia. Je odlična izbira tudi za športnike in tiste, ki imajo dieto brez sladkorja. Bolero drink je dobra alternativa sladkim pijačam, ki dokazano škodujejo zdravju. Napitek ne vsebuje dodatnih barvil in konzervansov.

Informacije o hranilnih vrednostih in sestavinah najdete pri posameznih okusih na naši spletni strani www.bolerodrink.si.

Kaj pravijo uporabniki?

5/5
"Za poletne dni, brez slabe vesti. Obvezno z ledom."
MIRAN KOVI
BOLERO UPORABNIK
5/5
"Zelo dober okus, da o vonju ne govorim. Top!"
Jaka Blatnik
BOLERO UPORABNIK
5/5
"Poleti delam sladoled za otroke, ki je zdrav in osvežujoč. Odlično, pripočam!"
Lili Kranjc
Mama 2 otrok

“Več mnenj o Bolero napitkih najdete na naši Facebook strani” 

O podjetju  |   Splošni pogoji    |    Vse pravice pridržane © 2020 Arbos d.o.o.

Izdelek je bil dodan v vaš voziček