Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 30€

POGOJI POSLOVANJA

Prisrčno pozdravljeni na spletni prodajalni BOLERODRINK.SI.

Delovni čas spletne trgovine je 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Bolerodrink.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

Bolerodrink.si je spletna trgovina, s katero upravlja podjetje ARBOS d.o.o., v nadaljnjem besedilu “prodajalec”. Svetujemo vam, da pred uporabo strani spletne trgovine pazljivo preberete spodaj navedene Pogoje poslovanja. Ob registraciji v sistem Bolerodrink.si, obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte ter geslo. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa. Z uporabo spletne strani izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji. Člani spletne trgovine imajo dostop do posebnih ugodnosti, kot je npr. Akcijska ponudba. Vsi zasebni podatki bodo strogo varovani.

Prodajalec si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletnem mestu Bolerodrink.si kadarkoli in brez vnaprejšnjega obvestila. Vse spremembe so zavezujoče za kupce, zato vam priporočamo, da si redno ogledujete Pogoje poslovanja.

Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da spletne strani ne uporabljate.

CENE

Vse cene v spletni trgovini Bolerodrink.si so navedene v evrih (€) in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Podjetje ARBOS d.o.o. je DDV zavezanec.

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti.

Kupoprodajna pogodba med prodajalcem  in kupcem je sklenjena v trenutku, ko prodajalec potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za prodajalca kot kupca.

NAČIN PLAČILA

PLAČILO PO POVZETJU
Kupec plača kurirju z gotovino, ko le-ta dostavi naročeno blago na kupčev naslov. Poleg stroška naročenega blaga je kupec dolžan poravnati tudi strošek pošiljanja, ki je odvisen od količine blaga, teže, volumna,…

PLAČILO PO PREDRAČUNU
Plačilo na transakcijski račun prodajalca. Podatki prodajalca so:

ARBOS d.o.o.
Batuje 1F
5262 Črniče

TRR: SI56 0475 1000 2189 777 (Nova KBM d.d.)

Namen plačila: Plačilo naročila št. __ (dopišite številko vašega naročila)
Vsota: znesek naročila
Sklic: SI00 + št. naročila (zadnje 4 številke)

PLAČILO S KREDITNO KARTICO

Plačilo opravite s kreditno kartico preko spletnega plačilnega vmesika.

Pri spletnem plačilu s kartico vam ni treba plačati dodatnih stroškov. Na spletu lahko plačujete z debetno ali kreditno kartico.

V kolikor ob oddaji naročila izberete plačilo s kartico preko spleta, bodite pozorni na vnos podatkov, ter da sledite vsem korakom in zaključite plačilo. Po kliku na gumb Oddaj naročilo se vam bo odprlo pojavno okno plačilnega sistema, kjer je potrebno vnesti podatke kartice.

Katere podatke boste morali vnesti?

  • Številka kartice (16 mestna št. na sprednji strani kartice, samo številke)
  • CVV koda (zadnje 3 številke na hrbtni strani)
  • Veljavnost (mesec in leto)

PLAČILO PREKO PLAČILNEGA SISTEMA PAYPAL
Kupnino lahko plačate tudi prek svetovno znanega in 100% zanesljivega plačilnega sistema Paypal (več informacij na: www.paypal.com).

STROŠKI POŠTNINE

Kupec je dolžan poravnati stroške pošiljanja paketa, razen v primerih:
– pri naročilu posameznih artiklov, ki imajo poleg opisa opombo »poštnina vključena v ceno« ali »brezplačna dostava«,
– pri naročilu, kjer skupna vsota blaga presega 30,00 eur,
– v primeru, da je bilo predhodno drugače dogovorjeno med kupcem in prodajalcem.

OSEBNI PREVZEM

Osebni prevzem naročenega blaga je mogoč na sedežu podjetja oz. na dogovorjeni lokaciji, vendar le s predhodnim plačilom naročila na TRR podjetja. V tem primeru plačilo poštnine ni obvezno. Če se stranka odloči za osebni prevzem, je sama odgovorna za organizacijo prevzema blaga.

NAROČILO BLAGA

Kupec lahko želeno blago naroči po telefonu, elektronski pošti ali internetu preko spletne trgovine.

Popravke ali dodatke k naročilu nam lahko pošljete po elektronski pošti ali telefonu.

Podatki o sklenjeni pogodbi oziroma o oddanem naročilu so shranjeni v podjetju ARBOS d.o.o., BATUJE 1F, 5262 ČRNIČE.

POSTOPEK NAKUPA OZ. NAROČILA

Pred začetkom naročila se lahko obiskovalec spletne trgovine registrira kot uporabnik ali nakup opravi kot gost.

Po registraciji lahko uporabnik začne postopek naročila.

Koraki nakupa v košarici:

1. korak: Kupec izbere želene artikle in jih doda v nakupovalno košarico. Ko želi naročilo oddati, mora s klikom potrditi, da je seznanjen s pogoji poslovanja. V nasprotnem primeru oddaja naročila ni možna.
2. korak: Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto.
3. korak: Če kupec naročila ne prekliče, gre naročilo v nadaljnjo obdelavo, ko prodajalec naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ob potrditvi naročila prodajalec obvesti kupca po elektronski pošti o predvidenem roku dostave. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in prodajalcem je na tej stopnji sklenjena.

PREKLIC NAROČILA

Uporabnik lahko prekliče naročilo v roku 2 ur po oddaji naročila po elektronski pošti ali telefonu.
V elektronskem sporočilu obvezno navedite naslednje podatke:
V naslovu sporočila: Preklic naročila
V vsebini sporočila: a) številka naročila b) ime in priimek kupca c) naslov kupca

DOBAVA BLAGA

Če je blago na zalogi, prodajalec v roku nekaj delovnih dni (do največ 7 delovnih dni) blago primerno zapakira in ga odpošlje kupcu. Poleg blaga kupec prejme tudi račun.

V izrednih primerih, ko blago ni dobavljivo v določenem predpisanem roku, bo kupec o tem obveščen po elektronski pošti ali telefonu.

Dostava se izvaja preko Pošte Slovenija ali kurirske službe GLS.

Dostava velja za področje Slovenije. Za hitrejšo dostavo ali dostavo izven države Slovenija se je potrebno dogovoriti po telefonu oziroma elektronski pošti.

PRAVICA DO ODSTOPA OD POGODBE

V skladu z zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) lahko stranka v 14-ih dneh od prevzema izdelka podjetju sporoči (na kontaktni e-naslov: info@bolerodrink.si), da odstopa od pogodbe ali naročila brez navedbe razloga za svojo odločitev. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga (strošek poštnine plača kupec). Blago mora potrošnik vrniti prodajalcu najkasneje v 30 dneh po sporočilu o odstopu.

Naslov za vračilo artiklov je ARBOS d.o.o., BATUJE 1F, 5262 ČRNIČE.

Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

POZOR! Možnost odstopa od pogodbe NE velja za pravne osebe, iz določila Člani spletne trgovine in uporabniki iz Splošnih pogojev poslovanja.

Kupec, ki od pogodbe ali naročila odstopi, mora blago vrniti nepoškodovano v originalni embalaži in v nespremenjeni količini. V primeru, da je ugotovljeno, da je nastala fizična poškodba na blagu ali da se količina ne ujema, je kupec dolžan poravnati nastalo škodo.

Odstop od pogodbe ne pride v poštev v naslednjih primerih:
– če je blago poškodovano, umazano ali ima vidne sledove uporabe (fizične poškodbe, stik s tekočino),
– če je bila embalaža (zavojčki napitka) odprta, raztrgana ali delno uporabljena.

Trgovec bo vsak vrnjen paket, vsebino in izdelek poslikal s fotoaparatom kot morebitno dokazilo o nastali škodi.

STVARNE NAPAKE

Skladno s 37.a členom Zakona o varstvu potrošnikov, lahko potrošnik blago reklamira in uveljavlja svoje pravice iz naslova stvarne napake, če o napaki obvesti prodajalca v roku dveh mesecev od dneva, ko je bila napaka odkrita. Potrošnik mora prodajalca obvesti o napaki osebno (lahko tudi pisno), pri čemer mu mora prodajalec izdati potrdilo. Potrošnik mora napako natančno opisati in omogočiti prodajalcu, da stvar pregleda (37a(2) in (3) Zakona o varstvu potrošnikov).

Potrošnik, ki je pravilno obvestil prodajalca o napaki, ima, skladno s 37.c členom Zakona o varstvu potrošnikov, pravico od prodajalca zahtevati, da odpravi napako na blagu ali:
– vrne del plačanega zneska v sorazmerju z napako ali
– blago z napako zamenja z novim brezhibnim blagom ali
– vrne plačani znesek.
Izbirna pravica je na strani potrošnika. Pravice lahko potrošnik uveljavlja dve leti od dneva, ko je o stvarni napaki obvestil prodajalca.

Napaka je stvarna:
1. če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za njeno normalno rabo ali za promet;
2. če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana;
3. če stvar nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane;
4. če je prodajalec izročil stvar, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

Če napaka ni sporna, mora prodajalec najpozneje v roku osmih (8) dni ugoditi potrošnikovi zahtevi. Če je napaka sporna, mora prodajalec odgovoriti potrošniku na zahtevo najpozneje v osmih (8) dneh po njenem prejemu (skladno s §39 Zakona o varstvu potrošnikov).

Odstop od pogodbe ne pride v poštev v naslednjih primerih:
– če je blago poškodovano, umazano ali pa so vidni sledovi uporabe (fizične poškodbe, stik s tekočino),
– v kolikor aparat ali programska oprema vsebuje uporabnikove podatke, slike, nastavitve,
– v kolikor je uničena, umazana ali mankajoča dodatna oprema, navodila, pripadajoča programska oprema (ali pa je prelomljen varnostni pečat), garancijski list,
– v primeru, da pride do poškodbe ali uničenje embalaže, se vrednost blaga zniža. Vsako embalažo je mogoče lepo odpreti, tako da ni vidnih posledic odprtja. Za poškodovano embalažo (raztrgana embalaža, neprimerno zapakiran paket) lahko trgovec zaračuna odškodnino do višine 20% vrednosti blaga.

Prodajalec bo vsak vrnjen paket, vsebino in izdelek poslikal s fotoaparatom kot morebitno dokazilo o nastali škodi.

VRAČILO KUPNINE

Če je kupec od naročila ali pogodbe odstopil skladno s pogoji za odstop, mu je prodajalec dolžan vrniti vplačano kupnino na TRR v najkasneje 30 dneh po prejemu artiklov. Gotovinskih vračil ne izvajamo.

GARANCIJA

Artikli imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu ali na računu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Informacija o garanciji je navedena tudi na strani s predstavitvijo artikla. Če informacije o garanciji ni, artikel nima garancije ali pa podatek v tem trenutku ni znan. V slednjem primeru lahko kupec kontaktira prodajalca, ki bo zagotovil ažurno informacijo.

Garancija velja le za skrite napake, ki nastanejo brez vpliva uporabnika.
Garancija ne velja, če prodajalec ugotovi, da je prišlo do mehanske poškodbe ali stika s tekočino.

Izdelek se zamenja z novim v primeru, da servis oz. popravilo ni mogoče.
Izdelek bo posredovan na pooblaščeni servis, kjer bodo ustrezno odpravili nastale napake. Ob vsakem izdelku oz. garancijskem listu je naveden naslov pooblaščenega servisa.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Prodajalec se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.
Prodajalec bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.
Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.
Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

MNENJA/KOMENTARJI UPORABNIKOV

Mnenja uporabnikov ter recenzije izdelkov, ki jih kupci napišejo, so del funkcionalnosti trgovine, ki so namenjene skupnosti uporabnikov. Prodajalec omogoča, da mnenje napiše katerikoli registrirani uporabnik trgovine, pred dokončno objavo pa jih prodajalec pregleda. Prodajalec ne bo objavil mnenj oziroma prispevkov, ki so žaljivi, obsceni ali po mnenju prodajalca ne nudijo koristi drugim uporabnikom in obiskovalcem.

Z oddajo mnenja ali komentarja se uporabnik izrecno strinja s pogoji uporabe in prodajalcu dovoljuje objavo dela ali celotnega teksta v vseh elektronskih in drugih medijih. Prodajalec ima pravico vsebino uporabljati časovno neomejeno in za katerikoli namen, ki je v poslovnem interesu prodajalca, vključno z objavo v oglasih ali drugih marketinških komunikacijah. Avtor mnenja hkrati izjavlja in zagotavlja, da je lastnik materialnih in moralnih avtorskih pravic za napisana mnenja in komentarje ter da te pravice neizključno in časovno neomejeno prenaša na prodajalca.

PRITOŽBE IN SPORI
Prodajalec spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Prodajalec se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost, tj. vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Pritožba se odda preko e-poštnega naslova info@bolerodrink.si.
Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Podjetje se trudi, da se spori rešujejo izvensodensko.

 

PRAVNA IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI – SODELOVANJE IN UPRAVIČENOST (POJAVNA IGRA / POP-UP IGRA)

S sodelovanjem v pojavni igri igrifikacije (»pop-up igra«) na bolerodrink.si (»spletno mesto«) se strinjate, da vas zavezujejo ti pogoji.

PRAVILA IGRE

Udeleženci morajo predložiti veljaven e-poštni naslov za igranje igre. Udeleženci lahko igrajo igro z največ tremi (3) poizkusi. Vsak poizkus lahko dodeli popust v razponu od 1 % do 10 % na nakup na spletnem mestu. Ob uveljavljanju popusta bo ustvarjena koda kupona, ki jo bo udeleženec uporabil na blagajni na spletnem mestu. Koda kupona je veljavna samo za eno (1) uporabo in je ni mogoče kombinirati z drugimi promocijami, popusti ali ponudbami.

ZBIRANJE IN UPORABA E-POŠTE

S sodelovanjem v igri se strinjate, da lahko Arbos d.o.o zbira vaš e-poštni naslov za namene pošiljanja sporočil elektronske pošte, glasil, promocijskih materialov in drugih marketinških sporočil. Od teh sporočil se lahko kadar koli odjavite tako, da sledite navodilom v vsakem e-poštnem sporočilu. Za več informacij o tem, kako zbiramo, uporabljamo in varujemo vaše osebne podatke, si oglejte naš pravilnik o zasebnosti.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Arbos d.o.o ni odgovoren za kakršne koli tehnične, strojne, programske ali druge okvare, izgubljene ali nedosegljive omrežne povezave ali nepopolne, popačene ali zakasnjene računalniške prenose, ki lahko omejijo ali motijo udeleženčevo zmožnost predvajanja pojavnega okna igre. Arbos d.o.o v nobenem primeru ne odgovarja za kakršno koli neposredno, posredno, naključno, posebno ali posledično škodo, ki izhaja iz ali v povezavi s pojavno igro, spletnim mestom ali kodami kuponov, pridobljenimi s pojavno igro.

SPREMEMBE IN ODPOVED

Arbos d.o.o si pridržuje pravico, da kadar koli brez predhodnega obvestila spremeni, začasno prekine ali prekine igro ali te pogoje. Če so pojavna igra ali ti pogoji in določila spremenjeni, začasno preklicani ali prekinjeni, Arbos d.o.o ne bo odgovoren nobenemu udeležencu ali kateri koli tretji osebi za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi nastala zaradi takšne spremembe, začasne prekinitve ali prekinitve.

PRAVNA ODGOVORNOST

Ti pogoji in določila so urejeni in razloženi v skladu z zakonodajo Slovenije, ne da bi pri tem veljala kakršna koli izbira prava ali kolizija zakonov. S sodelovanjem v pop-up igri se strinjate, da ste za vse spore, ki izhajajo iz ali v zvezi s pojavno igro ali temi pogoji, podvrženi izključni pristojnosti sodišč v Sloveniji.

 

Želimo vam obilo prijetnih in ugodnih nakupov!
Ekipa BOLERODRINK.SI

V Batujah, 23.2.2023

 

Comments

0 Comments Write a comment

Leave a comment

Iskanje izdelkov ...

Back to Top
Izdelek je bil dodan v vaš voziček