Bolero ledenke z grškim jogurtom in sadjem

Bolero ledenke z grškim jogurtom in sadjem

Bolero ČEŠNJA

Zahtevnost: 2/5

  • Čas priprave15 min
  • Čas hlajenjavsaj 6 ur

SESTAVINE

  • 250 g grškega jogurta
  • 2-3 čajne žličke Bolero češnja (oz. po okusu)
  • 1 skodelica svežega sadja (kot so npr. narezane češnje, jagode, borovnice, maline ali drugo sadje po želji)

PRIPRAVA

1

V skledi dobro premešajte Bolero in grški jogurt, dokler se prašek ne popolnoma raztopi. Okusite mešanico in prilagodite sladkost in intenzivnost okusa po vaši želji.

2

Izberite poljubno sveže sadje in ga popolnoma zmiksajte. Po želji lahko pustite nekaj sadja v koščkih in ga na koncu dodate mešanici.

3

Mešanico nalijte v modelčke za ledenke.

4

Modelčke položite v hladilnik za vsaj 6 ur, da ledenke popolnoma zamrznejo.

5

Ko so ledenke popolnoma zamrznjene, jih odstranite iz modelov tako, da jih nekaj sekund potopite v toplo vodo. Nato jih previdno izvlecite iz modelčkov.

6

Takoj postrezite in uživajte v osvežujočih Bolero ledenkah.