Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 30€

Bolero instant napitek CITRUS MIKS

1 komentar Oceni izdelek

Preseneti družino in prijatelje z Bolero miksom citrus okusov. Bolero lahko mešaš z vodo, ali pa ga uporabiš kot sestavino za okusne koktajle in sladice. V paketu prejmeš 9 okusov: japonska limona (yuzu), limeta, limona, limonada, mandarina, multivitamin, pomaranča, rdeča pomaranča in rumena grenivka.

 

4,05   (brez ddv 3,70 )

Količina: Na zalogi
EAN: 2100000013524
SKU:BOL-CITR8

Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 30€

Bolero drink Classic je serija bogatihsugar-freesadnih okusov z malo ogljikovimi hidrati in z dodanimC vitaminom, ki ga tvoj imunski sistem nujno potrebuje za normalno delovanje. Bolero drink Classic ne vsebuje klasičnega ali sadnega sladkorja, temvečnaravno sladilo, ki ga pridobivajo z izvlečkom iz listov rastlinestevia. Je odlična izbira tudi za športnikein tiste, ki imajodietobrez sladkorja. Bolero drink je dobra alternativa sladkim pijačam, ki dokazano škodujejo zdravju. Napitek ne vsebuje dodatnih barvil in konzervansov.

Bolero lahko zmešaš v vrču z vodo, mineralno vodo ali sodavico in si napraviš okusen napitek po lastnem okusu.Z eno vrečko lahko pripraviš 1,5 litra napitka ali več in z njim postrežeš celotno družino.Bolero sadne okuse lahko uporabiš tudi kot sestavino pri pripraviosvežujočih koktejlov.

Količina: paket vsebuje 9 kosov Bolero napitkov.

V primeru razprodanega določenega okusa si pridružujemo pravico do spremembe vsebine miksa (količinsko paket ostane nespremenjen).

Informacije o hranlinih vrednostih in sestavinah najdete pri posameznih okusih na naši spetni strani.

V primeru razprodanega določenega okusa si pridružujemo pravico do spremembe vsebine miksa (količinsko paket ostane nespremenjen).

Teža 0,098 kg
Dimenzije 7 × 2 × 15 cm

Ocena in komentar kupcev

1 komentar Oceni izdelek
  1. anejsime

    Odličen mix za vse tiste, ki so nam osvežujoči okusi – citrusi še posebno všeč.

Napišite mnenje in ocenite izdelek

Iskanje izdelkov ...

Back to Top
Izdelek je bil dodan v vaš voziček