Loading the content...
Kategorije
Moj račun
Košarica 0 0.00

V košarici ni artiklov

Ice Tea Limona

‹Nazaj na prejšno stran
Opis

Opis

Serija napitkov Bolero drink Ice Tea ponuja tri različne sugar-free mešanice ekstrakta črnega čaja in sadnega okusa, ki te bodo poživili in napolnili z energijo skozi celoten dan. Črni čaj je povsod po svetu znan po svoji zdravilni moči in poživljajočem učinku. Okus črnega čaja je Bolero dopolnil z okusom sadja ter tako ustvaril odličen in bogat napitek za vso družino. Bolero drink Ice Tea vsebuje malo ogljikovih hidratov, zato je še posebej dobrodošel pri tistih, ki morajo paziti na njihov dnevni vnos. Bolero drink ne vsebuje klasičnega ali sadnega sladkorja, temveč naravno sladilo, ki ga pridobivajo z izvlečkom iz listov rastline stevia, zato je odlična izbira za športnike in diete brez sladkorja. Napitek ima tudi dodan A, B in C vitamin, ki ga tvoje telo nujno potrebuje za normalno delovanje. Bolero drink je dobra alternativa sladkim pijačam, ki dokazano škodujejo zdravju. Napitek ne vsebuje dodatnih barvil in konzervansov.

Bolero lahko zmešaš v vrču z vodo, mineralno vodo ali sodo (sodavico?) in si napraviš okusen napitek po lastnem okusu. Z eno vrečko lahko pripraviš 1,5 litra napitka ali več in z njim postrežeš celotno družino. Bolero drink lahko uporabiš tudi kot sestavino pri pripravi osvežujočih koktejlov.

Hranilne vrednosti in sestavine

 INSTANT PIJAČA BOLERO LEDENI ČAJ IZ IZVLEČKOV ČRNEGA ČAJA. Z OKUSOM LIMONE IN SLADILI. VSEBINO RAZTOPITE V 1,5 L VODE. SESTAVINE: KISLINI: CITRONSKA KISLINA, EKSTRAT ČRNEGA ČAJA (22,5%); MALTODEKSTRIN; AROME: NARAVNE AROME; SLADILA: IZVLEČKI STEVIA SLADILA, SUKRALOZA, ACESULFAM K; SREDSTVO ZA URAVNAVANJE KISLOSTI; TRINATRIJEV CITRAT; SREDSTVO PROTI SPRIJEMANJU; TRIKALCIJEV FOSTFAT; SREDSTVA ZA ZGOŠČEVANJE: ARABSKI GUMI (AKACIJEV GUMI), GUAR GUMI, L-ASKORBINSKA KISLINA (VITAMIN C). HRANITE V HLADNEM IN SUHEM PROSTORU. NETO KOLIČINA 9 G.

Prehranske informacije:

Količine v 100 ml

Energijska vrednost      1,15 kcal / 4,95 kJ

Proteini                                                 0 g

Skupaj ogljikovi hidrati                   0,15 g

Sladkorji                                        <0,01 g

Skupne maščobe                                   0 g

Nasičene maščobne kisline                   0 g

Dietna vlakna                                0,035 g

Sol                                                 0,002 g

Podobni izdelki

-10%
Sale! Ogled

Spoznaj Bolero (68 okusov)

Paket Spoznaj Bolero vsebuje classic okuse in ledene čaje (68 zavojčkov), vključno z najnovejšimi okusi (rdeča sangria, limonada, mojito, rum in kumara) po znižani ceni. Bolero lahko mešaš z vodo ali drugo pijačo, ali pa ga uporabiš kot dodatek k svojim najljubšim sladkim jedem. Bolero drink Classic vsebuje vitamin C. Ne vsebuje klasičnega ali sadnega sladkorja, zato je primeren tudi za športnike in tiste, ki imajo dieto brez sladkorja.  
23.12 20.80 (cena brez ddv 19.00 ) Dodaj v košarico
Ogled

Ice Tea Breskev

Instant napitek Bolero Ice Tea z okusom breskve Bolero drink Ice Tea vsebuje vitamin A, B in C. Ne vsebuje klasičnega ali sadnega sladkorja, temveč naravno sladilo (stevia) zato je primerna tudi za športnike in tiste, ki imajo dieto brez sladkorja.
0.34 (cena brez ddv 0.31 ) Dodaj v košarico
Ogled

Ice Tea Pasijonka

Instant napitek Bolero Ice Tea z okusom pasijonke Bolero drink Ice Tea vsebuje vitamin A, B in C. Ne vsebuje klasičnega ali sadnega sladkorja, temveč naravno sladilo (stevia) zato je primerna tudi za športnike in tiste, ki imajo dieto brez sladkorja.
0.34 (cena brez ddv 0.31 ) Dodaj v košarico
-11%
Sale! Ogled

Bolero Classic box 24 kosov

Instant napitek Bolero  Bolero drink Ice Tea vsebuje vitamin A, B in C. Ne vsebuje klasičnega ali sadnega sladkorja, temveč naravno sladilo (stevia) zato je primerna tudi za športnike in tiste, ki imajo dieto brez sladkorja.
8.16 7.30 Izberite možnosti
Back to top