Loading the content...
Kategorije
Moj račun
Košarica 0 0.00

V košarici ni artiklov

Isotonic Pomaranča

‹Nazaj na prejšno stran
Opis

Opis

Bolero drink ISOTONIC z okusom pomaranče je odlična izbira za hidracijo tvojega telesa med športnimi aktivnostmi in po njih, pri katerih telo izgubi veliko vode in nujno potrebuje zadosten vnos tekočine. Bolero Isotonic instant napitek ponuja bogato mešanico mineralnih soli in vitaminov, ki pomagajo pri ponovni vzpostavitvi ravnotežja elektrolitov v telesu in pri regeneriranju telesne moči. Napitek te bo poživil in napojil. Vsebuje malo ogljikovih hidratov, zato je še posebej dobrodošel pri tistih, ki morajo paziti na njihov dnevni vnos. Bolero drink ne vsebuje klasičnega ali sadnega sladkorja, temveč naravno sladilo, ki ga pridobivajo z izvlečkom iz listov rastline stevia, zato je odlična izbira tudi za tiste, ki imajo dieto brez sladkorja. Napitek ne vsebuje dodatnih barvil in konzervansov.

Bolero Isotonic lahko zmešaš v vrču z vodo ali v steklenici in si napraviš okusen napitek po lastnem okusu. Z eno vrečko lahko pripraviš 1,5 litra napitka ali več.

Hranilne vrednosti in sestavine

Slika v priponki.

Podobni izdelki

Ogled

Boost Energy

Instant napitek Bolero Boost Energy Bolero drink Boost Energy vsebuje naravno sladilo (stevia) zato je primerna tudi za športnike in tiste, ki imajo dieto brez sladkorja.
0.34 (cena brez ddv 0.31 ) Dodaj v košarico
-11%
Sale! Ogled

Bolero Classic box 24 kosov

Instant napitek Bolero  Bolero drink Ice Tea vsebuje vitamin A, B in C. Ne vsebuje klasičnega ali sadnega sladkorja, temveč naravno sladilo (stevia) zato je primerna tudi za športnike in tiste, ki imajo dieto brez sladkorja.
8.16 7.30 Izberite možnosti
Back to top