Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 30€

Spoznaj nove okuse ALOE VERA MIX

Preseneti družino in prijatelje z Bolero miksom aloe vera. Bolero lahko mešaš z vodo, ali pa ga uporabiš kot sestavino za okusne koktajle in sladice.

V paketu prejmeš 6 okusov: aloe vera classic, aloe vera kokos, aloe vera ananas, aloe vera mango, aloe vera jagoda in aloe vera granatno jabolko.

Original price was: 2,70 €.Current price is: 2,55 €.  (brez ddv 2,33 )

Ta izdelek je trenutno razprodan.

Ne skrbi! Vnesite svoj e-poštni naslov in obvestili vas bomo, ko bo spet na voljo.

EAN: 2100000013531
SKU:BOL-MIX-6

Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 30€

Bolero drink Classic je serija bogatih sugar-free sadnih okusov z malo ogljikovimi hidrati in z dodanim C vitaminom, ki ga tvoj imunski sistem nujno potrebuje za normalno delovanje. Bolero drink Classic ne vsebuje klasičnega ali sadnega sladkorja, temveč naravno sladilo, ki ga pridobivajo z izvlečkom iz listov rastline stevia. Je odlična izbira tudi za športnike in tiste, ki imajo dieto brez sladkorja. Bolero drink je dobra alternativa sladkim pijačam, ki dokazano škodujejo zdravju. Napitek ne vsebuje dodatnih barvil in konzervansov.

Bolero lahko zmešaš v vrču z vodo, mineralno vodo ali sodavico in si napraviš okusen napitek po lastnem okusu. Z eno vrečko lahko pripraviš 1,5 litra napitka ali več in z njim postrežeš celotno družino. Bolero sadne okuse lahko uporabiš tudi kot sestavino pri pripravi osvežujočih koktejlov.

Količina: paket vsebuje 6 kosov Bolero napitkov.

V primeru razprodanega določenega okusa si pridružujemo pravico do spremembe vsebine miksa (količinsko paket ostane nespremenjen).

Informacije o hranlinih vrednostih in sestavinah najdete pri posameznih okusih na naši spetni strani.

V primeru razprodanega določenega okusa si pridružujemo pravico do spremembe vsebine miksa (količinsko paket ostane nespremenjen).

Teža 0,12 kg
Dimenzije 14 × 2 × 15 cm

Ocena in komentar kupcev

Izdelek še nima ocene.

Bodite prvi in ocenite “Spoznaj nove okuse ALOE VERA MIX”

Iskanje izdelkov ...

Back to Top
Izdelek je bil dodan v vaš voziček