Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 30€

Bolero instant napitek EKSOTIČNI MIKS

Bolero eksotični miks za vse ljubitelje eksotičnega sadja!

V paketu prejmeš 20 okusov: acai jagode, ananas, banana, goji jagode, granatno jabolko, guanabana, guarana, guava, kokos, liči, limeta, mango, medena melona, papaja, pasijonka, pomaranča, rumena grenivka, tamarinda, tropsko sadje in zmajev sadež.

9,00   (brez ddv 8,22 )

Količina: Na zalogi
EAN: 2100000013579
SKU:BOL-MIX20EK

Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 30€

Bolero drink Classic je serija bogatih sugar-free sadnih okusov z malo ogljikovimi hidrati in z dodanim C vitaminom, ki ga tvoj imunski sistem nujno potrebuje za normalno delovanje. Bolero drink Classic ne vsebuje klasičnega ali sadnega sladkorja, temveč naravno sladilo, ki ga pridobivajo z izvlečkom iz listov rastline stevia. Je odlična izbira tudi za športnikein tiste, ki imajo dietobrez sladkorja. Bolero drink je dobra alternativa sladkim pijačam, ki dokazano škodujejo zdravju. Napitek ne vsebuje dodatnih barvil in konzervansov.

Bolero lahko zmešaš v vrču z vodo, mineralno vodo ali sodavico in si napraviš okusen napitek po lastnem okusu.Z eno vrečko lahko pripraviš 1,5 litra napitka ali več in z njim postrežeš celotno družino.Bolero sadne okuse lahko uporabiš tudi kot sestavino pri pripravi osvežujočih koktejlov.

Količina: paket vsebuje 20 kosov Bolero napitkov.

V primeru razprodanega določenega okusa si pridružujemo pravico do spremembe vsebine miksa (količinsko paket ostane nespremenjen).

Informacije o hranlinih vrednostih in sestavinah najdete pri posameznih okusih na naši spetni strani.

V primeru razprodanega določenega okusa si pridružujemo pravico do spremembe vsebine miksa (količinsko paket ostane nespremenjen).

Teža 0,27 kg
Dimenzije 14 × 3 × 15 cm

Ocena in komentar kupcev

Izdelek še nima ocene.

Bodite prvi in ocenite “Bolero instant napitek EKSOTIČNI MIKS”

Iskanje izdelkov ...

Back to Top
Izdelek je bil dodan v vaš voziček