Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 30€

Bolero instant napitek POMLADNI MIKS

1 komentar Oceni izdelek

Preseneti družino in prijatelje z Bolero miksom pomladnih okusov. Bolero lahko mešaš z vodo, ali pa ga uporabiš kot sestavino za okusne koktajle in sladice.

V paketu prejmeš 16 okusovbanana, banana & jagoda, bezgove jagode, češnja, češnja kola, divja češnja, gozdni sadeži, jagoda, liči, limeta, limona, malina, mango, rožna voda, šabesa (bezgovi cvetovi) in waldmeister (dišeča lakota).

5,90   (brez ddv 5,39 )

Količina: Na zalogi
EAN: 2100000013517
SKU:BOL-MIX16-1

Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 30€

Bolero drink Classic je serija bogatih sugar-free sadnih okusov z malo ogljikovimi hidrati in z dodanim C vitaminom, ki ga tvoj imunski sistem nujno potrebuje za normalno delovanje. Bolero drink Classic ne vsebuje klasičnega ali sadnega sladkorja, temveč naravno sladilo, ki ga pridobivajo z izvlečkom iz listov rastline stevia. Je odlična izbira tudi za športnike in tiste, ki imajo dieto brez sladkorja. Bolero drink je dobra alternativa sladkim pijačam, ki dokazano škodujejo zdravju. Napitek ne vsebuje dodatnih barvil in konzervansov.

Bolero lahko zmešaš v vrču z vodo, mineralno vodo ali sodavico in si napraviš okusen napitek po lastnem okusu. Z eno vrečko lahko pripraviš 1,5 litra napitka ali več in z njim postrežeš celotno družino. Bolero sadne okuse lahko uporabiš tudi kot sestavino pri pripravi osvežujočih koktejlov.

Količina: paket vsebuje 16 kosov Bolero napitkov.

V primeru razprodanega določenega okusa si pridružujemo pravico do spremembe vsebine miksa (količinsko paket ostane nespremenjen).

Informacije o hranlinih vrednostih in sestavinah najdete pri posameznih okusih na naši spetni strani.

V primeru razprodanega določenega okusa si pridružujemo pravico do spremembe vsebine miksa (količinsko paket ostane nespremenjen).

Teža 0,193 kg
Dimenzije 14 × 2 × 15 cm

Ocena in komentar kupcev

1 komentar Oceni izdelek
  1. Urban

    Odlicni! Limeta top!

Napišite mnenje in ocenite izdelek

Iskanje izdelkov ...

Back to Top
Izdelek je bil dodan v vaš voziček