Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 30€

Spoznaj Bolero instant napitke (77 okusov)

Paket Spoznaj Bolero vsebuje vse classic okuse in ledene čaje (77 vrečk), vključno z najnovejšimi okusi. Bolero lahko mešaš z vodo ali drugo pijačo, ali pa ga uporabiš kot dodatek k svojim najljubšim sladkim jedem.

Bolero drink Classic vsebuje vitamin C. Ne vsebuje klasičnega ali sadnega sladkorja, zato je primeren tudi za športnike in tiste, ki imajo dieto brez sladkorja.

34,65   (brez ddv 31,64 )

Količina: Na zalogi
EAN: 2100000013500
SKU:BOL-MIX76

Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 30€

Bolero drink Classic je serija bogatih sugar-free sadnih okusov z malo ogljikovimi hidrati in z dodanim C vitaminom, ki ga tvoj imunski sistem nujno potrebuje za normalno delovanje. Bolero drink Classic ne vsebuje klasičnega ali sadnega sladkorja, temveč naravno sladilo, ki ga pridobivajo z izvlečkom iz listov rastline stevia. Je odlična izbira tudi za športnike in tiste, ki imajo dieto brez sladkorja. Bolero drink je dobra alternativa sladkim pijačam, ki dokazano škodujejo zdravju. Napitek ne vsebuje dodatnih barvil in konzervansov.

Bolero lahko zmešaš v vrču z vodo, mineralno vodo ali sodavico in si napraviš okusen napitek po lastnem okusu. Z eno vrečko lahko pripraviš 1,5 litra napitka ali več in z njim postrežeš celotno družino. Bolero sadne okuse lahko uporabiš tudi kot sestavino pri pripravi osvežujočih koktejlov.

Količina: paket vsebuje 77 kosov Bolero napitkov (Classic in Ice Tea okusi).

V primeru razprodanega določenega okusa si pridružujemo pravico do spremembe vsebine miksa (količinsko paket ostane nespremenjen).

Informacije o hranlinih vrednostih in sestavinah najdete pri posameznih okusih na naši spetni strani.

V primeru razprodanega določenega okusa si pridružujemo pravico do spremembe vsebine miksa (količinsko paket ostane nespremenjen).

Teža 0,970 kg

Ocena in komentar kupcev

Izdelek še nima ocene.

Bodite prvi in ocenite “Spoznaj Bolero instant napitke (77 okusov)”

Iskanje izdelkov ...

Back to Top
Izdelek je bil dodan v vaš voziček