Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 30€

BOLERO LCHF ROLADA

Bolero LIMONINA PITA

Zahtevnost: 

  • Čas priprave30 min
  • Čas peke15 min

Sestavine

Sestavine za biskvit

  • 4 jajca
  • 4 žlice eritritola
  • 5 žlic mletih mandljev

Sestavine za kremo

  • 200 ml smetane za stepanje
  • 1 lonček kisle smetane (20% ml. m.)
  • 2 čajni žlički Bolera z okusom limonine pite

Postopek

Priprava biskvita

1

Jajca miksamo skupaj z eritritolom približno 5-6 minut, da zmes postane puhasta, nato pa ročno vmešamo mlete mandlje. Na peki papir ali silikonski pekač previdno namažemo zmes in jo pečemo približno 15 minut na 175°C.

Priprava kreme

2

Smetano miksamo toliko časa, da se prične gostiti. Nato dodamo kislo smetano in nadaljujemo z miksanjem, dokler zmes ne postane kompaktna. Tik pred koncem dodamo Bolero z okusom limonine pite in dobro premešamo.

Priprava rolade

3
Počakamo, da se testo za rolado shladi, nato pa nanj namažemo kremo in jo razporedimo enakomerno. Testo nato zavijemo v rolado in jo postavimo v hladilnik za nekaj časa.

PROTEINSKE KOKOS KROGLICE

Bolero KOKOS

Zahtevnost: 

  • Čas priprave5 min
  • Čas hlajenjavsaj 60 min

Sestavine

  • 150 g grškega jogurta (lahko brez maščob)
  • 50 g kokosove moke (in še nekaj moke za posip)
  • 20 g beljakovin (whey brez okusa)
  • 25 g razmaščene mandljeve moke
  • 8 svežih malin
  • 1/2 čajne žličke Bolera z okusom kokosa

Postopek

1

Vse sestavine zmešamo.

2

Zmes oblikujemo v kroglice, v vsako kroglico pa na sredino damo 1 malino.

3

Kroglice povaljamo v kokosovo moko in jih damo v hladilnik za vsaj 1 uro.

PINA COLADA PUDING

Bolero PINA COLADA

Zahtevnost: 

  • Čas priprave1 min
  • Vrsta kuhinje
    • Ameriška
  • Tip jedi

Sestavine za 4 skodelice

  • 500 ml kokosovega mleka (brez dodanega sladkorja)
  • 150 g kremnega sirčka (manj mastnega)
  • 2 čajni žlički konjak moke
  • Bolero z okusom pina colade (1 čajna žlička)

ZA POSIP

  • 2 veliki žlici kokosove moke (lahko tudi grobo mlete)
  • 1 banana

Postopek

1

Sestavine damo v blender in jih miksamo 2 minuti.

2

Zmes natočimo v kozarčke in jo posujemo s kokosovo moko in koščki sveže banane.

SUPER kaša pina colada

Bolero PINA COLADA

Zahtevnost: 
  • Čas priprave3 min

SESTAVINE

KAŠA

  • 40 g ovsenih kosmičev
  • 2 dl vode
  • 150 ml beljakov
  • Bolero z okusom pina colade

POSIP

  • 1 žlička kokosovega olja
  • kokosova moka
  • koščki ananasa
  • nastrgana temna čokolada
  • indijski oreščki

Postopek

1

Ovsene kosmiče damo v posodo (najbolje z dnom proti sprijemanju), prelijemo z vodo in jih damo na grelno površino. Kuhamo na zmernem ognju. Ko so kosmiči kuhani in voda skoraj povre, začnemo z vlivanjem beljakov.

2

Beljake vlivamo postopoma in ves čas mešamo. Ko se beljaki enakomerno zlijejo s kosmiči in dobimo kremno kašo, dodamo pol žličke Bolero pina colade. 

3

Dobro premešamo in prestavimo v skodelico. Dodamo žličko kokosove maščobe in posujemo s poljubnim nadevom.

Vroče
BOL-CL-75
Categories:

Pina colada

Instant Bolero napitek z okusom pina colade. Ne vsebuje
0,45   (brez ddv 0,41 )
HRANILNE VREDNOSTI:
(na porcijo)
 
KCAL: 414
OH: 37
B: 26
M: 17

PROTEINSKA ZMRZNJENA POSLASTICA

Bolero JOGURT

Zahtevnost: 

  • Čas priprave3 min
  • Peka (stopinje) 

SESTAVINE

  • 200 g zmrznjenih jagod
  • 200 g skyr jogurta
  • Bolero z okusom jogurta (1-2 čajni žlički)

Postopek

1

Sestavine spasiramo s paličnim mikserjem v gladko maso in takoj postrežemo. 🙂

BOL-CL-61
Categories:

Jogurt

Instant Bolero napitek z okusom jogurta. Bolero drink je
0,45   (brez ddv 0,41 )

SMOOTHIE EN DVA TRI

Bolero Ananas

Zahtevnost: 

  • Čas priprave3 min
  • Peka (stopinje) 
  • Tip jedi
    • Napitki

SESTAVINE

  • špinača
  • ananas
  • kivi
  • pomarančni sok
  • kumara
  • Bolero z okusom ananasa

Postopek

1

Vse sestavine zmiksamo v blenderju. Lahko dodamo tudi kakšno kocko ledu.

FIT PANNA COTTA

Bolero PANNA COTTA

Zahtevnost: 

  • Čas priprave10 min
  • Čas kuhanja3 min
  • Celoten čas13 min
  • Peka (stopinje) 

SESTAVINE

  • 200 ml kokosovega mleka
  • 200 ml mleka
  • 8 g želatine v lističih
  • Bolero panna cota (1-2 čajni žlički)

Postopek

1

V kozici segrejemo kokosovo mleko in navadno mleko ter ga pred vreliščem ugasnemo. Dodamo Bolero z okusom panna cotte in želatino, ki smo jo predhodno namočili v hladni vodi in oželi.

2

Mešanico vlijemo v modelčke in jo postavimo na hladno za nekaj ur.

PROTEINSKI NAPITEK ALLA SARA

Bolero PANNA COTTA

Zahtevnost: 

  • Čas priprave3 min
  • Peka (stopinje) 
  • Tip jedi
    • Napitki

SESTAVINE

  • 1 banana
  • 1 merica beljakovin (whey)
  • maline
  • Bolero z okusom panna cotte
  • 200 ml mleka (kokosovo, mandljevo)

Postopek

1

Vse sestavine zmiksamo v blenderju, lahko dodamo tudi kakšno kocko ledu.

CAKE POPS S KOKOSOM

Bolero KOKOS

Zahtevnost: 

  • Čas priprave20 min
  • Čas kuhanja20 min
  • Celoten čas40 min
  • Peka (stopinje) 

SESTAVINE

ZA BISKVIT

  • 2 jajci
  • 2 žlici moke
  • Bolero z okusom kokosa (1 čajna žlička)
  • 1 čajna žlička pecilnega praška

OBLIV

  • 200 g temne čokolade brez sladkorja
  • kokosova moka za posip

Potrebuješ še

  • 100-150 g mascarponeja
  • kokosova moka

Postopek

1

Najprej pripravimo biskvit tako, da ločimo rumenjake od beljakov. Beljake stepemo v sneg, rumenjake pa premešamo z Bolerom. V rumenjake previdno vmešamo stepen beljakov sneg.

2

Skozi cedilo presejemo moko in pecilni prašek ter vse skupaj previdno vmešamo v maso. Maso vlijemo na peki papir v pekaču in jo pečemo približno 10 minut na 180 stopinjah.

3

Biskvit ohladimo in ga nato strgamo na manjše kose. Biskvitu dodamo mascarpone in ga po potrebi skladkamo z Bolerom. Vse skupaj dobro premešamo s kokosovo moko, da dobimo maso, ki se ne sprijema na roke.

4

Maso oblikujemo v kroglice, ki jih nato postavimo v hladilnik za vsaj pol ure. Čokolado stopimo. Pripravimo posode za namakanje kroglic v čokolado. Namakane kroglice na koncu posujemo s kokosom.

Namig: Palčke za cake-popse predhodno namočimo v čokolado, šele nato pa nabadamo kroglice. S tem preprečimo, da bi kroglice zdrsnile s palčk.

PEČENA JABOLKA, NADEVANA Z OREHI IN MASCARPONE SIROM

Bolero CIMET in RUM

Zahtevnost: 

  • Čas priprave10 min
  • Čas kuhanja25 min
  • Celoten čas35 min
  • Peka (stopinje)200

SESTAVINE

  • 2 večji jabolki
  • 2 žlici mascarpone sira
  • 100 g mletih orehov
  • Bolero z okusom cimeta
  • Bolero z okusom ruma
  • 1/2 pomarančnega soka

Postopek

1

Jabolkama izdolbemo sredino in ju damo peči v pečico na 200 stopinj za 15 minut.

2

Pripravimo nadev: orehe nekoliko popražimo, dodamo Bolero z okusom cimeta in ruma (skupno največ 1 čajno žličko) in nekaj kapljic pomarančnega soka.

3

Nadev zmešamo z mascarpone sirom in nadevamo pečeni jabolki. Vse skupaj damo v pečico in pečemo še 10 minut. Postrežemo še toplo.

Iskanje izdelkov ...

Back to Top
Izdelek je bil dodan v vaš voziček